Ibili sütőkő, pizzakő 33 cm
- kenyér és pizza sütéshez
- tökéletes és gyors hőleadás a jól átsült kenyérért
- 500 fokig hőálló
Sütőkő az egyenletes hőátadásért
A 33 centiméter átmérőjű, 1,1 centiméter vastag hőálló kerámiából készült sütőkő gyors és egyenletes hőáatadást biztosít, 500 C fokig használahtó, a rajta sült pizza, kenyér, péksütemény alja ropogós lesz, mintha fatüzelésű kemencében sült volna.
Nagyon jól tartja a hőt ezért a sütőbe való be és kivételkor mindig használjon sütőkesztyűt, tálalásnál pedig helyezze a fogantyúval ellátott fém talpra.
Használati úmutató:
- első használat előtt öblítsük le meleg vízzel és hagyjuk megszáradni
- finoman megszórhatjuk a követ kukorica darával, de ne olajozzuk és ne lisztezzük
- 15-20 percig melegítsük elő a sütőbe ezzel növelve a sülés hatékonyságát
- feltétlenül használjunk sütőkesztyűt!
- az asztalra vagy munkapultra helyezésnél, tegyük a fém talpra
- a sütés maradványait spatula és melegvíz segítségével távolítsuk el, ne használjunk mosogatószert és ne helyezzük mosogatógépbe
- a használattól, a kő színe sötétülhet, sülési nyomok maradhatnak, de ezek természetes elváltozások, nem változtatnak a minőségen és az étel ízére sincsen hatással.
A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket otthoni és professzionális használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.