FB pixel
Vissza

Ibili hálózó/rácsozó henger

2 499 Ft helyett
2 249 Ft
  • sütemény rácsozás egy mozdulattal
  • édes és sós pitékhez

 

Sütemény-költemények egyszerűen!

Lepje meg családját, vendégeit igazán különleges süteményekkel! A hálózó henger segítségévél különleges pitéket, lepényeket készíthet, ahol a töltelék átlátszik a hálón keresztül. Természetesen használhatja édes és sós süteményekhez egyaránt.

Használata: a tészta kétharmad részét kinyújtjuk és a tepsi aljára tesszük, ráhalmozzuk a tölteléket, a maradék tésztát vékonyabbra nyújtjuk, mint az előzőt, a tésztarácsozó hengert mártsuk lisztbe, enyhe nyomást kifejtve gurítsuk végig a kinyújtott tésztán, majd kézzel kicsit húzzuk szét a tészta rácsot és tegyük az előkészített sütemény tetejére, a szélét kézzel nyomkodjuk össze, a tetejét kenjük meg tojással, majd süssük meg.

Ha nagy a rácsos felület, nyújtófára tekerjük a hálót és így emeljük át a befedendő töltelékre.

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket otthoni és professzionális használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink