Teljesen egyedülálló könyv házipékeknek: 33 recept, fázisvideókkal kombinálva!
Péklány olyan titkokat és pratktikákat ír le, melyet más pékek nem adnak ki
Kovászos és élesztős receptek 264 oldalon át
Kovászos kenyér, pizza, piskóta, galette, élesztős briósok, kalácsok és a nagymama felejthetetlen szilvás bukta receptje
Mini regény: a Péklány sztori
Végre megjelent a várva várt könyv!
Zeliska Orsi szeretett marketing karrierjét hajnali, kézműves szakmunkára cserélte egy év leforgása alatt. Pék lett. Vagyis Péklány. Férjével az ország másik felére költözött és saját kézműves pékséget nyitott. A könyv mindamellett, hogy bemutatja a pályaváltás- és a spirituális útkeresés nehézségeit, tartalmazza a pékszakmai titkait, és Orsi kedvenc receptjeit, melyeket egyedülálló módon fázisvideókkal is illusztrál.
Ez nem egy hagyományos receptkönyv!
A szerző a könyv első részében őszintén leírja az útkeresés nehézségeit, Péklánnyá válásának teljes történetét.
Egyedülállóan ötvözi a recept leírását fázisvideókkal, melyet a könyv megvásárlói exkluzívan megnézhetnek
Beavatja az olvasót a pékszakma titkaiba
Részletesen bemutatja a kovásszal- és élesztővel való sütés különbségeit
Segítségével bárki elsajátíthatja a kovászkészítést, a kovásznevelést és kovászmentést.
A könyv egyedülállóan kovászos pizza, pite, piskóta és muffin recepteket is tartalmaz.
A szerző átadja minden tudását a gabonákkal-, és a friss őrléssel kapcsolatban
Igazi „élménykönyv” született: az olvasó Szabó Miklós páratlan fotói által bepillantást nyerhet, milyen Balatonfüreden élni az év bármely időszakában
A közkedvelt „Péklány életmorzsák” a bloghoz hasonlóan a könyvben is megjelennek: minden recepthez egy kis történet tartozik
Színes, változatos tartalom 264 oldalon keresztül!