FB pixel
Vissza

Péklány lettem

  • Teljesen egyedülálló könyv házipékeknek: 33 recept, fázisvideókkal kombinálva!
  • Péklány olyan titkokat és pratktikákat ír le, melyet más pékek nem adnak ki
  • Kovászos és élesztős receptek 264 oldalon át
  • Kovászos kenyér, pizza, piskóta, galette, élesztős briósok, kalácsok és a nagymama felejthetetlen szilvás bukta receptje
  • Mini regény: a Péklány sztori

Végre megjelent a várva várt könyv!

Zeliska Orsi szeretett marketing karrierjét hajnali, kézműves szakmunkára cserélte egy év leforgása alatt. Pék lett. Vagyis Péklány. Férjével az ország másik felére költözött és saját kézműves pékséget nyitott. A könyv mindamellett, hogy bemutatja a pályaváltás- és a spirituális útkeresés nehézségeit, tartalmazza a pékszakmai titkait, és Orsi kedvenc receptjeit, melyeket egyedülálló módon fázisvideókkal is illusztrál.

 

Ez nem egy hagyományos receptkönyv!

  • A szerző a könyv első részében őszintén leírja az útkeresés nehézségeit, Péklánnyá válásának teljes történetét.
  • Egyedülállóan ötvözi a recept leírását fázisvideókkal, melyet a könyv megvásárlói exkluzívan megnézhetnek 
  • Beavatja az olvasót a pékszakma titkaiba
  • Részletesen bemutatja a kovásszal- és élesztővel való sütés különbségeit
  • Segítségével bárki elsajátíthatja a kovászkészítést, a kovásznevelést és kovászmentést. 
  • A könyv egyedülállóan kovászos pizza, pite, piskóta és muffin recepteket is tartalmaz.
  • A szerző átadja minden tudását a gabonákkal-, és a friss őrléssel kapcsolatban
  • Igazi „élménykönyv” született: az olvasó Szabó Miklós páratlan fotói által bepillantást nyerhet, milyen Balatonfüreden élni az év bármely időszakában
  • A közkedvelt „Péklány életmorzsák” a bloghoz hasonlóan a könyvben is megjelennek: minden recepthez egy kis történet tartozik

Színes, változatos tartalom 264 oldalon keresztül!

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink