Zeliska Orsi szeretett marketing karrierjét hajnali, kézműves szakmunkára cserélte egy év leforgása alatt. Pék lett. Vagyis Péklány. Férjével az ország másik felére költözött és saját kézműves pékséget nyitott. A könyv mindamellett, hogy bemutatja a pályaváltás- és a spirituális útkeresés nehézségeit, tartalmazza a pékszakmai titkait, és Orsi kedvenc receptjeit, melyeket egyedülálló módon fázisvideókkal is illusztrál.
Ez nem egy hagyományos receptkönyv!
A szerző a könyv első részében őszintén leírja az útkeresés nehézségeit, Péklánnyá válásának teljes történetét.
Egyedülállóan ötvözi a recept leírását fázisvideókkal, melyet a könyv megvásárlói exkluzívan megnézhetnek
Beavatja az olvasót a pékszakma titkaiba
Részletesen bemutatja a kovásszal- és élesztővel való sütés különbségeit
Segítségével bárki elsajátíthatja a kovászkészítést, a kovásznevelést és kovászmentést.
A könyv egyedülállóan kovászos pizza, pite, piskóta és muffin recepteket is tartalmaz.
A szerző átadja minden tudását a gabonákkal-, és a friss őrléssel kapcsolatban
Igazi „élménykönyv” született: az olvasó Szabó Miklós páratlan fotói által bepillantást nyerhet, milyen Balatonfüreden élni az év bármely időszakában
A közkedvelt „Péklány életmorzsák” a bloghoz hasonlóan a könyvben is megjelennek: minden recepthez egy kis történet tartozik
Színes, változatos tartalom 264 oldalon keresztül!