Növényi tejkészítő gép

A friss és tápláló otthon készített növényi tejek (mandulatej, rizstej, kókusztej, zabtej) nemcsak rendkívül finomak, de rendszeres fogyasztásuk hozzájárulhat a mindennapi rost, vitamin és tápanyag bevitelhez. Napjainkban egyre többen mellőzik a tejet étrendjükből, számukra kiváló megoldás a Vegan Star otthoni növényi tejkészítő gép, melynek használata rendkívül egyszerű és gyors. A készülék többre is képes: egészséges krémleveseket, kásákat, bébiételeket, sőt még tofut is lehet vele készíteni.

A Vegan Star növényi tejkészítő gép segítségével könnyen és gyorsan - akár 7 perc alatt - készíthető otthon bármilyen gabonából vagy magból készült tej. A készülék ezen kívül alkalmas krémlevesek, bébiételek és kásák készítésére.
ÚJ Vegan Star Active
Ez a fából készült tofu forma segítségére lesz az otthoni tofukészítésben. Készítsen a Vegan Star növényi tejkészítőgépben szójatejet, és abból házilag tofut.
Tofu készítő forma
20.000 forint
kedvezmény!
Készítsen friss gabonapelyheket illetve müzlit, használjon hozzá rizstejet, kókusztejet, vagy egyéb növényi tejeket, ahogy Ön szereti!
Vitális reggeli csomag
Vitális reggeli csomag
Vegan Star + Salzburgi Pelyhesítő
Növényi tejkészítő gép
99,999 Ft