Hadarik Rita - Glutén nélkül

Gluténmentes receptek

  3 989 Ft
  4 990 Ft helyett
  A termék átmenetileg nem kapható!
  AKCIÓ! 20% KEDVEZMÉNY!
  Hadarik Rita - Glutén nélkül - Péklány könyve

  Hadarik Rita - Gluténmentes receptek

  A BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozata új könyvvel bővül, ami ezúttal a gluténmentes étrendet és életmódot helyezi a középpontba. Szerzője, Hadarik Rita – a Rita konyhája bloggere, valamint gluténmentes lisztek fejlesztője – a gluténmentes konyha alapjait mutatja be izgalmas, színes formában. A Glutén nélkül című könyvünk számos, eddig már jó ideje bevált és sikerrel kipróbált recept mellett sok új finomságot vonultat fel úgy, hogy közben az olvasó megismerkedhet az egészségtudatos táplálkozás alapjaival is.

  A 80, különböző ételtípusra bontott recept nemcsak a gluténérzékenyek számára jelenthet új alternatívát a mindennapi étkezések megtervezésében, hanem azoknak is, akik kiegyensúlyozott, tudatosabb táplálkozásra törekednek. Bár a könyv elsődleges üzenete a gluténmentes étkezés harmonikus megtervezése, a receptekben külön jelezzük az egyéb allergéneket, mentességeket, valamint a tápérték-számításokat is.

  A könyv további különlegessége, hogy a gluténérzékenység és a diéta lelki hátterét is feltárja, ami reményeink szerint segít elfogadni és elfogadtatni az ezzel járó nehéz élethelyzeteket, lelkiállapotokat.

   

  ISBN: 978-615-5417-28-3

  A termék átmenetileg nem kapható!

  Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

  33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
  Panasonic SD ZB2512
  ÁTMENETI
  KÉSZLETHIÁNY!
  MAX: Minőség és dizájn
  MAX: Minőség és dizájn
  ÁTMENETI* KÉSZLETHIÁNY!
  Elektromos malmok
  220,000 Ft