Hurka- kolbásztöltő cső szett

Kiegészítők dagasztógéphez

Kolbász, hurka töltése könnyen az Ankarsrum Assistent robotgéppel

  • Termék megnevezéseHurka-, kolbásztöltő cső szett
  • Hurka- kolbásztöltő cső szett-Strainer_1474028128.jpg
Hurka- kolbásztöltő cső szett - Kiegészítők Ankarsrum dagasztógéphez

Ez a polikarbonát hurka kolbásztöltő cső szett praktikus kiegészítő Assistent robotgéphez. Egyszerűen és könnyen használható, tisztítása nem igényel különösebb erőfeszítést. Kitűnő választás hurka vagy kolbász töltéséhez, sőt, vegetáriánusoknak ajánljuk krokett készítéshez (búzadarából, burgonyából vagy rizsből) is! 

A szettben három töltő cső (átmérőjük: 10mm, 20mm, 25mm) és egy távtartó van. Kolbász töltéshez vegye ki a húsdaráló kést és a rostélyt és a helyükre rögzítse a kiválasztott töltő csövet! A hurka-, kolbásztöltő szettet a húsdarálóval együtt lehet használni. 

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

Az új Panasonic lassú gyümölcsprés használata igazi élvezet – csendes, könnyen kezelhető és tisztán tartható. Az erős, rozsdamentes csavarnak köszönhetően bármilyen kemény zöldségből vagy gyümölcsből készíthet levet, sőt a akár fagyasztott gyümölcs pürét
Panasonic MJ L500 Ezüst
Panasonic MJ L500 Ezüst
Panasonic MJ-L 500
Lassú gyümölcsprés
69,999 Ft
A nagylyukú szitán először fent marad a korpa, mely nagyon értékes rostanyag. A korpa egy részét érdemes a kenyérhez adni, a többi részét érdemes müzlibe, joghurtba elfogyasztani.
Nagylyukú szita
Nagylyukú szita
Korpa szitáláshoz
Kiegészítők sütéshez
6,999 Ft
Az alumínium ötvözetből készült húsdaráló ház és csiga rozsdamentes acél tárcsával és késsel tökéletesen darál minden fajta húst.
Húsdaráló
Húsdaráló
Kiegészítők dagasztógéphez
Kiegészítők Ankarsrum dagasztógéphez
64,999 Ft