+36 30 630 0688
info@naturprojekt.hu
facebook
Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár
Üres
Az Ön kosara jelenleg üres.
Termékeink
Termékeink
Népszerű kategóriák
Kenyérsütés
Kovászolás
Kalács sütés
Baguette sütés
Zsömle sütés
Sütemény sütés
Pizza sütés
Fánk sütés
Gluténmentes sütés
Mérés - súly, maghő
Lisztőrlés
Szitálás
Dagasztás
Kelesztés
Kenyér, baguette tészta (be)vágás
Sütőkő, sütőedény
Kenyér tárolás
Habverés
Turmixolás
Aszalás
Lekvárfőzés
Pelyhesítés
Gyümölcslé készítés
Zöldség szeletelés, gyümölcs hámozás
Passzírozás
Mákdarálás
Metélt készítés
Húsdarálás, hurkatöltés
Tesztek
Tudástár
Az otthoni őrlés előnyeiről
Erősebb kovász, teltebb ízek, tisztább alapanyagok, erősebb illatok
A természetes kovászról
A kovász egészséges és nem áll másból, mint vízből és lisztből
Az élesztős folyamat megismerése
Sütésnél másfajta folyamatok mennek végbe, mint a kovászosnál
A kovászos kenyérsütés 8 lépése
Kovásszal sütni nehéz, de vannak hüvelykujj szabályok
Házipékek eszközei
Mire van szükséges egy kezdőnek, egy haladónak, és egy profinak?
Liszt kisokos
A lisztek fajtái, besorolásuk, felhasználási javaslatok
Gluténmentes liszt
Mit fogyaszthat aki gluténérzékeny, és mit nem
Kézzel vagy géppel?
Mik az előnyei és a nehézségei ha mi dagasztunk?
A szitálás
Hogyan befolyásolja a szitálás a tésztánk minőségét?
Rozs, a melegítő gabona
Sokoldalúbban felhasználható gabona, tökéletes kovász készítéshez
Tönköly, a gyógyító gabona
Már a középkorban híres volt gyógyító élettani hatásairól
Alakor, az elfeledett ősgabona
Reneszánszát éli az alakorral való sütés. Vajon mitől olyan különleges?
Referenciák
Receptek
Kovászos kenyerek
Teljes kiőrlésű kenyerek, kiflik
Ciabatta, Fociaccia, Baguette
Édes finomságok
Pizza receptek
Receptek kenyérsütőgéphez
Akciók
Főoldal
Termékeink
Kiegészítők kenyérsütéshez
Kiegészítők kenyérsütéshez
Nád kelesztőtálak, szakajtók
Sziták
Gabona- és kenyértartó zsákok
Sütési segédeszközök, formák
Gyümölcs hámozók, szeletelők
Kenyér- és baguette vágó kések, pengék
A jó minőségű kenyér és pékáru tárolása sok háztartásban fejtörést okoz. A Péklány logóval ellátott, természetes anyagból készült (pamut-len keverék) kenyértartó zsák ideális tárolási körülményeket biztosít a jó minőségű pékárunak.
Kenyértartó zsák
4 990 Ft
Az Ibili alma hámozó, csumázó és szeletelő, 3 az 1-ben eszköz, amelybe befogjuk a mosott almát, beállítjuk, hogy milyen vastagon hámozzon és addig tekerjük a kart, míg egy szabályos alma vagy krumpli spirált nyerünk
Ibili alma hámozó, csumázó, szeletelő
9 999 Ft
A 33 centiméter átmérőjű, 1,1 centiméter vastag hőálló kerámiából készült sütőkő gyors és egyenletes hőáatadást biztosít, 500 C fokig használahtó, a rajta sült pizza, kenyér, péksütemény alja ropogós lesz, mintha fatüzelésű kemencében sült volna.
Ibili sütőkő, pizzakő 33 cm
10 999 Ft
Ibili trokser a kenyértészta formázásához fantasztikus eszköz, továbbá segítségével adagolhatjuk, kiszedhetjük a habokat, krémeket, elsimíthatjuk tortáinkat, tisztíthatjuk edényeinket, üstjeinket, sütőlemezeinket.
Ibili trokser - habkártya
5 499 Ft
A kenyér formája és a kelesztés minősége nagyban függ a kelesztő formától. Kelessze tésztáját ebben nádból hajlított formában, ahogy az igazi pékek. Így Ön nemcsak szép formájú, de szellős kenyeret kap.
0,5 kg-os kerek kelesztő forma
6 999 Ft
A kislyukú szita használható általános szitálásra (a liszt szennyeződésektől való megtisztítására és szellőztetésére), háziőrlésnél pedig fehér liszt szitálásra.
Kislyukú szita
6 999 Ft
Rozsdamentes rugalmas pengével és műanyag fogantyúval ellátott trokser más nevén kaparó vagy habkártya, méretei: 12 x 9,5 cm.
Trokser 12 x 9,5 cm
4 999 Ft
A kenyér formája és a kelesztés minősége nagyban függ a kelesztő formától. Kelessze tésztáját ebben nádból hajlított formában, ahogy az igazi pékek. Így Ön nemcsak szép formájú, de szellős kenyeret kap.
0,5 kg-os hosszúkás kelesztő forma
6 999 Ft
Az Ibili almaszeletelő kényelmes fogású, masszív eszköz, segítségével az almát egy mozdulattal szeleteli 8 cikkre, és emeli ki az alma magházát
Ibili almaszeletelő
1 999 Ft
A nagylyukú szitán először fent marad a korpa, mely nagyon értékes rostanyag. A korpa egy részét érdemes a kenyérhez adni, a többi részét érdemes müzlibe, joghurtba elfogyasztani.
Nagylyukú szita
6 999 Ft
Az Ibili baguette sütőformában egyszerre 3 bagettet vagy 6 mini bagettet tud sütni. A lyukacsos felület egyenletes sütést biztosít. A tapadásmentes felületen ropogósak lesznek a bagettek.
Ibili baguette forma, 3 db-os
4 299 Ft
A kenyér formája és a kelesztés minősége nagyban függ a kelesztő formától. Kelessze tésztáját ebben nádból hajlított formában, ahogy az igazi pékek. Így Ön nemcsak szép formájú, de szellős kenyeret kap.
Nádszakajtó kerek 0,75 kg
7 299 Ft
Rozsdamentes rugalmas pengével és műanyag fogantyúval ellátott trokser más nevén kaparó vagy habkártya, méretei: 12 x 9 cm.
Trokser 12 x 9 cm
4 999 Ft
Kislyukú és nyagylyukú szita szett, együtt kedvezőbb áron.
Együtt olcsóbb!
Szita szett, 2 db-os
13 998 Ft helyett
12 499 Ft
A kenyér formája és a kelesztés minősége nagyban függ a kelesztő formától. Kelessze tésztáját ebben nádból hajlított formában, ahogy az igazi pékek. Így Ön nemcsak szép formájú, de szellős kenyeret kap.
Nádszakajtó hosszúkás 0,75 kg
7 299 Ft
1
2
×