TRE SPADE Teflonos lap csomag

  • Mélység36 cm
  • Szélesség25 cm
TRE SPADE Teflonos lap csomag - Aszaló gép

TRE SPADE Teflon bevonatos lap csomag

Ezekkel a tapadásmentes bevonattal (Teflon) ellátott lapokkal apró szemű vagy nagy folyadék tartalmú ételeket is könnyen tud aszalni. Készülékét így alkalmassá teheti például bogyós gyümölcsök, apró virágok, smoothiek vagy pürék szárítására is! Mivel a száritás során óriási térfogatcsökkentés léphet fel, ezek a lapok abban is segítenek, hogy az apró darabokra száradó termékek ne essenek le az aszaló rácsos tálcájáról. Maximális hőmérséklet: 65°C.

Egy csomag 6 db lapot tartalmaz.

A lapok mérete miatt elsősorban az ATACAMA PRO aszalóhoz és az ATACAMA PRO DELUXE aszalóhoz ajánljuk (de természetesen méretre is vághatók, így más aszalókkal is használhatók). 

 

 

 

 

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
Panasonic SD ZB2512
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
249,999 Ft