Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)

Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.

 • Termék megnevezéseEmile Henry kenyér sütő forma (burgundi vörös)
 • AnyagaHR Ceramic®
 • Méretek24x15x12,5 cm
 • Súly1.5 kg
 • Színválasztékantracit szürke, burgundi vörös, krémszínű
 • Mosogatógépben moshatóIgen
 • Gyártási helyFranciaország
 • Garancia10 év
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_2__1493128790.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_4__1493128793.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_5__1493128794.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_7__1493128797.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_8__1493128798.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_9__1493128800.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_10__1493128802.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_1493128803.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_3__1493128882.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_cloche_natur_projekt_2__1493133530.jpg
Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös) - Emile Henry kerámia kenyérsütő formák

Szépség és minőség - Emile Henry

Az Emile Henry kerámia kenyérsütő formában bármilyen otthoni, kézműves formakenyeret elkészíthet (rozskenyér, szendvicskenyér, gluténmentes, stb.) ropogós héjjal és belül puha bélzettel. A hőálló kerámia és a domború fedő ideális páratartalmat biztosít a sütés során, így Ön tökéletes kenyeret tud sütni. A sütő alján és a fedőn lévő lyukak a tészta kelését, növekedését, és ropogós héj kialakulását segítik. A sütő alsó részén lévő bemélyedések megakadályozzák, hogy a tészta beleragadását a formába. A fedőn lévő fogantyúk megkönnyítik a kezelést.  Az Emile Henry kerámia eszközök különösen erős, ellenálló felülettel rendelkeznek, karcolás- és kopásállók, az ütődéstől nem pattan le a szélük.

 

 

 

Emile Henry kerámia kenyérsütő forma – belül puha, kívül ropogós, igazi házi kenyerek!

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartsak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a termékek színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

Így készül a belül puha, kívül ropogós kenyér az Emile Henry kenyér sütő formában:

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

Átmeneti
készlethiány
33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
Panasonic SD ZB2512
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
249,999 Ft