Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)

Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.

 • Méretek30,5x10,5 cm
 • Mosogatógépben moshatóIgen
 • Súly2 kg
 • Származási helyFranciaország
 • Színválasztékantracit szürke, burgundi vörös, krémszínű
 • AnyagaHR Ceramic®
 • Termék megnevezéseEmile Henry 'crown bread baker' (krémszínű)
 • Garancia10 év
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-crown_bread_len_1524552433.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-crown_bread_piros_1524552440.png
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-crown_bread_keramia_kenyersueto_1524552493.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-EH_5505_345505_PainCouronne_CrownBreadBaker_1Main_neu_xl_1524552501.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-EH_5505_795505_PainCouronne_CrownBreadBaker_1Main_neu_xl_1524552529.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-EH_5505_Amb_PainCouronne_CrownBaker_TopViewSimple_neu_l_1524552554.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-I_Grande_30100_moule_a_pain_couronne_brioche_et_petit_pain_en_ceramique_blanc_lin_emile_henry.net_1524552583.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-I_Grande_30098_moule_a_pain_couronne_brioche_et_petit_pain_en_ceramique_blanc_lin_emile_henry.net_1524552603.jpg
Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű) - Emile Henry kerámia kenyérsütő formák

Szépség és minőség - Emile Henry

Készítsen akár hagyományos- vagy akár sajtos, olivás zsömlét, esetleg csokoládés brióst az Emile Henry ’crown bread baker’ garantált sikert jelent! A ’crown bread baker’ lehetővé teszi nyolc ropogós, könnyű zsömle, briós elkészítését egy korona formájú gyűrűben. Az egyedülálló HR kerámiának köszönhetően,  a kenyér-, briós-, illetve sütemény tészta, egyenletesen átsül, a különleges kiképzésű gyűrűforma biztosítja a megfelelő páratartalmat a teljes sütés során. Az elkészült ’korona’ akár egyben-, akár egyesével, zsömlénként szervírozható.

Ha a fedőt megfordítjuk, az alsó részbe téve kis helyet igényel, megkönnyítve a tárolást.

 

 

 

Emile Henry 'crown bread baker' – lenyűgöző eredmény, könnyű használat

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartósak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a legtöbb termék színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

Fél kg-os kerek kelesztő forma
Fél kg-os kerek kelesztő forma
Fél kg-os kerek kelesztő forma
Kiegészítők sütéshez
5,499 Ft
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
249,999 Ft
Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.
Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (antracit szürke)