Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)

Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.

 • Méretek30,5x10,5 cm
 • Mosogatógépben moshatóIgen
 • Súly2 kg
 • Származási helyFranciaország
 • Színválasztékantracit szürke, burgundi vörös, krémszínű
 • AnyagaHR Ceramic®
 • Termék megnevezéseEmile Henry 'crown bread baker' (krémszínű)
 • Garancia10 év
31 499 Ft
34 999 Ft helyett
Kosárba teszem!
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-crown_bread_len_1524552433.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-crown_bread_piros_1524552440.png
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-crown_bread_keramia_kenyersueto_1524552493.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-EH_5505_345505_PainCouronne_CrownBreadBaker_1Main_neu_xl_1524552501.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-EH_5505_795505_PainCouronne_CrownBreadBaker_1Main_neu_xl_1524552529.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-EH_5505_Amb_PainCouronne_CrownBaker_TopViewSimple_neu_l_1524552554.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-I_Grande_30100_moule_a_pain_couronne_brioche_et_petit_pain_en_ceramique_blanc_lin_emile_henry.net_1524552583.jpg
 • Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű)-I_Grande_30098_moule_a_pain_couronne_brioche_et_petit_pain_en_ceramique_blanc_lin_emile_henry.net_1524552603.jpg
MOST 10%-KAL OLCSÓBB!
Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (krémszínű) - Emile Henry

Szépség és minőség - Emile Henry

Készítsen akár hagyományos- vagy akár sajtos, olivás zsömlét, esetleg csokoládés brióst az Emile Henry ’crown bread baker’ garantált sikert jelent! A ’crown bread baker’ lehetővé teszi nyolc ropogós, könnyű zsömle, briós elkészítését egy korona formájú gyűrűben. Az egyedülálló HR kerámiának köszönhetően,  a kenyér-, briós-, illetve sütemény tészta, egyenletesen átsül, a különleges kiképzésű gyűrűforma biztosítja a megfelelő páratartalmat a teljes sütés során. Az elkészült ’korona’ akár egyben-, akár egyesével, zsömlénként szervírozható.

Ha a fedőt megfordítjuk, az alsó részbe téve kis helyet igényel, megkönnyítve a tárolást.

 

VÁSÁROLJA MEG MOST

10%-KAL OLCSÓBBAN!

Az akció érvényes 2019. 01. 11.-től visszavonásig

 

Emile Henry 'crown bread baker' – lenyűgöző eredmény, könnyű használat

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartósak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a legtöbb termék színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

Fél kg-os kerek kelesztő forma
Fél kg-os kerek kelesztő forma
Fél kg-os kerek kelesztő forma
Kiegészítők
4,999 Ft
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
249,999 Ft
AKCIÓ!
-10%
Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.
Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (antracit szürke)
Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (antracit szürke)
Emile Henry kenyér sütő forma (antracit szürke)
Emile Henry
25,199 Ft