FB pixel
Vissza
Emile Henry kézműves kenyérsütő edény (burgundi)

Emile Henry kézműves kenyérsütő edény (burgundi)

49 999 Ft
Anyaga
HR CERAMIC®
Méretek
34 x 22 x 15 cm
Kapacitás
2 liter
Garancia
10 év

Szépség és minőség - Emile Henry

Az Émile Henry Kézműves kenyérsütő edényt azoknak találták ki, akik nagy méretű kenyereket szeretnek sütni otthon (2 literes kapacitás)

Használjon fehér lisztet a klasszikus kovászos kenyerekhez, vagy saját ízlésének megfelelően készítsen más típusú gabonákból rusztikus vekniket. Kísérletezzen bátran, fedezze fel a különböző ízvilágú és karakterisztikájú kenyereket. 

Az innovatív Emile Henry kerámia Kézműves kenyérsütő edény legfőbb előnye, hogy ideális sütési körülményeket teremt a hagyományos sütőben. Biztosítja a tészta számára a megfelelő páratartalmat a sütési idő alatt, ezzel egy időben a kenyérnek tökéletesen megsült, ropogós héja lesz, belseje szaftos marad, szerkezete szellős lesz. 

Az edény alsó részében lévő recék megakadályozzák, hogy a tészta beleragadjon, és a két végén lévő nyílás lehetővé teszi az edény kényelmes ki-és beemelését a sütőbe. A kenyérsütő alsó része tökéletesen illeszkedik a fedőbe, így kevesebb helyet foglal a konyhaszekrényben. A fényes, ellenálló máz, tartós és könnyen tisztítható.


Emile Henry kerámia kenyérsütő forma – belül puha, kívül ropogós, igazi házi kenyerek!

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartsak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

 

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a termékek színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

 

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink