FB pixel
Vissza
Emile Henry kerámia ciabatta sütőforma (krémszínű)

Emile Henry kerámia ciabatta sütőforma (krémszínű)

39 999 Ft
  • A hagyományos olasz ciabatta otthoni megoldása: puha belső, vékony, ropogós héj
  • Gondosan megtervezett forma és kiképzés az ideális párataralom érdekében
  • Maximális hő ellenállás: akár 270 fokos sütőben is süthet vele
  • Különleges színtartás: ellenálló a mosogatógéppel, és tisztítószerekkel szemben

Szépség és minőség - Emile Henry

Fedezze fel a saját, ropogós és könnyű olasz ciabatta sütésének örömét! Egyszerű használat: csak behelyezi a tésztát a formába, ráteszi a fedőt és beteszi a sütőbe. A Ciabatta Baker 2 speciálisan kialakított mélyedéseinek köszönhetően a kenyerek (egyenként 250 grammig) egyenes formájúak lesznek és egyenletes szeleteket eredményeznek. A kupolás fedél segít szabályozni a páratartalom szintjét, hogy enyhén ropogós héja legyen, miközben a belső része puha és lyukacsos marad. A fedél mindkét végén lévő nyílások megkönnyítik az edény kezelését.

 

 


Emile Henry kerámia ciabatta sütőforma – belül puha, kívül könnyű és ropogós héjú olasz ciabatta!

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartósak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a legtöbb termék színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

 

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

 

Méretek:

HxSZxM: 39x23x10,5 cm

Belső HxSZxM: 36x21x3,5

Súly: 3,4 kg

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Lágy ciabatta, ropogós héjú kovászos kenyér, mesés szendvicskenyér – az Emile Henry kenyérsütő formáival mindez lehetséges!

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink