FB pixel
Vissza
Emile Henry kerámia baguette sütőforma (krémszínű)

Emile Henry kerámia baguette sütőforma (krémszínű)

49 999 Ft helyett
44 999 Ft
  • A tökéletes francia bagett otthoni megoldása: puha belső, kívül ropogós héj
  • Gondosan megtervezett forma és kiképzés az ideális párataralom érdekében
  • Speciális bordázat, melynek köszönhetően a tészta nem ragad a formába
  • Maximális hő ellenállás: akár 270 fokos sütőben is süthet vele
  • Különleges színtartás: ellenálló a mosogatógéppel, és tisztítószerekkel szemben
Emile Henry kerámia baguette sütőforma (krémszínű)
Emile Henry kerámia baguette sütőforma (krémszínű)
49 999 Ft helyett
44 999 Ft
Garancia
10 év
Tál anyaga
HR ceramic
Méretek
39 x23 x10 cm
Mosogatógépben mosható

Szépség és minőség - Emile Henry

Fedezze fel a saját, ropogós és friss baguette sütésének örömét! Egyszerű használat: csak behelyezi a tésztát a formába, ráteszi a fedőt és beteszi a sütőbe. A bordázatnak köszönhetően, a tészta nem ragad a formába, a hőálló kerámia és a domború fedő ideális páratartalmat biztosít a sütés során, így Ön tökéletes baguette-et tud sütni. A fedőn lévő lyukaknak köszönhetően a sütés közben, a széndioxid el tud távozni, így könnyű és ropogós héj alakul ki, ami az igazi francia baguette jellemzője. A sütőformát tisztíthatja mosogatógépben, és mint minden Emile Henry kerámia eszköz, a baguette sütőforma is különösen erős, ellenálló felülettel rendelkezik, karcolás- és kopásálló, az ütődéstől nem pattan le a széle. 

 

Emile Henry kerámia baguette sütőforma – belül puha, kívül könnyű és ropogós héjú francia baguette!

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartósak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a legtöbb termék színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

 

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

Az Emile Henry baguette sütőforma használata, ilyen egyszerű:

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Lágy francia baguette, ropogós héjú kovászos kenyér, mesés szendvicskenyér – az Emile Henry kenyérsütő formáival mindez lehetséges!

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink