FB pixel
Vissza
Emile Henry  briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (antracit)

Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (antracit)

44 999 Ft helyett
39 999 Ft
  • 8 db zsemle, briós, vagy egybe sült korona kenyér-, kalács készítésére alkalmas
  • Omlósabb, egyenletesebben átsült tészta
  • Maximális hő ellenállás: akár 270 fokos sütőben is süthet vele
  • Különleges színtartás: ellenálló a mosogatógéppel, és tisztítószerekkel szemben
Garancia
10 év
Méretek
30,5 x 10,5 cm
Anyaga
HR Ceramic®
Mosogatógépben mosható

Szépség és minőség - Emile Henry

Készítsen akár hagyományos- vagy akár sajtos, olivás zsömlét, esetleg csokoládés brióst az Emile Henry ’crown bread baker’ garantált sikert jelent! A ’crown bread baker’ lehetővé teszi nyolc ropogós, könnyű zsömle, briós elkészítését egy korona formájú gyűrűben. Az egyedülálló HR kerámiának köszönhetően, a kenyér-, briós-, illetve sütemény tészta, egyenletesen átsül, a különleges kiképzésű gyűrűforma biztosítja a megfelelő páratartalmat a teljes sütés során. Az elkészült ’korona’ akár egyben-, akár egyesével, zsömlénként szervírozható.

Ha a fedőt megfordítjuk, az alsó részbe téve kis helyet igényel, megkönnyítve a tárolást.

Emile Henry 'crown bread baker' – lenyűgöző eredmény, könnyű használat

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartósak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a legtöbb termék színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink