FB pixel
Vissza

Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (antracit)

44 999 Ft helyett
39 999 Ft
  • 8 db zsemle, briós, vagy egybe sült korona kenyér-, kalács készítésére alkalmas
  • Omlósabb, egyenletesebben átsült tészta
  • Maximális hő ellenállás: akár 270 fokos sütőben is süthet vele
  • Különleges színtartás: ellenálló a mosogatógéppel, és tisztítószerekkel szemben
Emile Henry  briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (antracit)
Emile Henry briós, zsömle sütőforma 'crown bread baker' (antracit)
44 999 Ft helyett
39 999 Ft
Garancia
10 év
Méretek
30,5 x 10,5 cm
Anyaga
HR Ceramic®
Mosogatógépben mosható

Szépség és minőség - Emile Henry

Készítsen akár hagyományos- vagy akár sajtos, olivás zsömlét, esetleg csokoládés brióst az Emile Henry ’crown bread baker’ garantált sikert jelent! A ’crown bread baker’ lehetővé teszi nyolc ropogós, könnyű zsömle, briós elkészítését egy korona formájú gyűrűben. Az egyedülálló HR kerámiának köszönhetően, a kenyér-, briós-, illetve sütemény tészta, egyenletesen átsül, a különleges kiképzésű gyűrűforma biztosítja a megfelelő páratartalmat a teljes sütés során. Az elkészült ’korona’ akár egyben-, akár egyesével, zsömlénként szervírozható.

Ha a fedőt megfordítjuk, az alsó részbe téve kis helyet igényel, megkönnyítve a tárolást.

Emile Henry 'crown bread baker' – lenyűgöző eredmény, könnyű használat

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartósak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a legtöbb termék színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink