FB pixel
Vissza

Emile Henry 'Bread Cloche' kerámia kenyérsütő edény (krémszínű)

54 999 Ft helyett
49 499 Ft
  • A legfinomabb házi cipók sütőedénye: vékony, ropogós héj és puha, szaftos belső
  • Nincs többé szükség a sütőtér párásítására a gondosan megtervezett edényformának köszönhetően
  • Maximális hő ellenállás: akár 270 fokos sütőben is süthet vele
  • Különleges színtartás: ellenálló a mosogatógéppel, és tisztítószerekkel szemben
Garancia
10 év
Méretek
33,5 x28,5 x16,5 cm
Anyaga
HR Ceramic®
Mosogatógépben mosható

Szépség és minőség - Emile Henry

Emile Henry a ’Bread Cloche’ kenyérsütő formával lépett a kézműves kenyérkészítés kategóriába. A kerámia ’Bread Cloche’ – a többi Emile Henry termékhez hasonlóan – csak természetes anyagokból készül, a szépen formázott tetejével, lehetővé teszi, hogy közvetlenül a sütőformában kelessze a kenyeret, majd a sütés közben keletkezett gőzt magába zárja, így a gőzölős sütőkhöz hasonló környezetet hozzon létre. A gőz ropogós héjat biztosít a kenyérnek, miközben a kenyér bélzete puha és levegős marad. Az Emile Henry kerámia eszközök különösen erős, ellenálló felülettel rendelkeznek, karcolás- és kopásállók, az ütődéstől nem pattan le a szélük.

Emile Henry 'Bread Cloche' kerámia kenyérsütő forma – belül puha, kívül ropogós, igazi házi kenyerek!

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartsak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartsak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

 

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben 

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a termékek színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

Így készül a belül puha, kívül ropogós kenyér az Emile Henry 'Bread Cloche' kenyér sütő formában:

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink