Prémium Pék csomag

MT-5 + ajándék sütési kiegészítők

Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránitköve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. MOST 21.000 FORINT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SÜTÉSI KIEGÉSZÍTŐKKEL!

  • Csomag tartalma1 db MT-5 malom, 1 db trokser, 1 db sütőkő, pizzakő, 1 db kerek kelesztő tál 0,5 kg, 1 db hosszúkás kelesztő tál 0,5 kg
  • Termék megnevezésePrémium Pék Csomag
  • Malomkő anyaganatúr gránit
  • Malom anyagatömör bükkfa
  • Külső felületkezeléstermészetes méhviasz
  • Garancia12 év a malomra, 24 év a malomkőre (a malomkő törésére, vagy letöredezésére)
209 999 Ft
230 995 Ft helyett
Kosárba teszem!
  • Prémium Pék csomag-MT_5_gabona_malom_natur_projekt_1491050929.jpg
  • Prémium Pék csomag-szakajto_k_1491050947.JPG
  • Prémium Pék csomag-Ibili_Trokser_1_738100_1491051040.jpg
  • Prémium Pék csomag-Ibili_S_t_k_pizzak_38X30X1_1_cm_778330_1511292366.jpg
Prémium Pék csomag - Elektromos malmok

Ha a legjobb házi malmot keresi, akkor válassza az MT-5-öt!

MOST 21.000 FORINT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SÜTÉSI KIEGÉSZÍTŐVEL!

A csomag tartalma:

 

Maradandó, elegáns és vonzó

Több mint 40 éve ez a malom jelenti az eleganciát és az időtlenséget. Külseje nem változott, műszaki tartalma azonban folyamatosan korszerűsödik.

Használói, illetve a szakemberek „a malmok Királynője” illetve „a malmok Mercedes-e” jelzővel illetik ezt a kiváló malmot, és nem véletlenül. Talán ez az egyetlen olyan malom a világon, amely már több generáció óta hibamentesen működik és megőrzi értékeit és minőségét, valamint folyamatosan kiemelkedő minőségű lisztet biztosít.

Modern technika és hagyományos értékek ötvözete

A Salzburgi Malmok tradicionálisan egyesítik a legmodernebb technikát és a hagyományos értékeket. Bár sok minden változott a malomgyártás területén az MT-5 fejlesztése óta - új, szintetikus anyagok jelentek meg és az őrlőmechanizmus is változott-, de ez a modell még ma is kiemelkedő a házi malmok piacán. Ennek legfőbb oka, hogy rendkívül strapabíró, másrészt a lehető legtermészetesebb módon és anyagokból készül. Az őrlőkamra és a lisztkiömlő külső borítása acél, a belső borításuk tömör bükkfa. Így a gabona a feldolgozás során garantáltan csak természetes anyagokkal találkozik.

Természetes gránit kő

Az emberiség a kezdetek óta természetes követ használ a gabona megőrlésére. A bányászott gránit kő felülete simább, ezért finomabb és homogénebb őrlést eredményez. Minden egyes malmokba épített gránit kőpár teljesen egyedülálló! A malomköveket egyenként kézzel készítik, majd alakítják egymáshoz. A gránit malomkő rendkívül hosszú élettartamúnak bizonyult, legfőbb jellemzője a kiváló kopásállóság, keményebb sok acélfajtánál is. Azonban igazi előnyük, hogy még hosszú évtizedek után is felújíthatóak és ezután ugyanolyan kiváló őrlési tulajdonsággal rendelkeznek, mint újkorukba.

Egyszerűség és kényelem

Használata a mindennapokban rendkívül egyszerű. Az egykezes őrlési finomság beállító kar egyszerűsíti a kívánt lisztfinomság beállítását, míg a malomtest egykezes nyitása lehetővé teszi a gyors és könnyű tisztítást.

MT-5 malom: elegancia, időtlenség, tökéletes minőségű liszt!

 

MOST 21.000 FORINT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SÜTÉSI KIEGÉSZÍTŐVEL!

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

MOST
AJÁNDÉK TURMIX KIEGÉSZÍTŐVEL!
Az Assistent Original készülék könnyű kezelhetőségének, számos funkciójának és a magas minőségét is alátámasztó 7 év gyártói garanciájának köszönhetően lett olyan hamar közkedvelt egész Európában.
ANKARSRUM Assistent Original AKM6230R piros
A Salzburgi Pelyhesítő mindamellett, hogy kizárólag természetes anyagokból készül, szabadalmazatott préselő szerkezetének köszönhetően a legkíméletesebben és leggyorsabban préseli a gabonát, hogy Ön a legfinomabb müzlit fogyaszthassa minden reggel.
Salzburgi pelyhesítő
A kislyukú szitán átszitált liszt lesz a fehér liszt, a fent maradó rész pedig a gríz. Az egyes alkotóelemeket mind belesüthetjük a kenyérbe, de akár másra (tejbegríz, grízpuding) is használhatjuk.
Kislyukú szita
Kislyukú szita
Fehér liszthez és grízhez
Kiegészítők
5,999 Ft