MT12 gabona malom + Ankarsrum Assistent dagasztógép csomag

MT12 + Ankarsrum Assistent

Legnagyobb teljesítményű házi malmunk és a legjobb dagasztó- és konyhai robotgép együtt egy fantasztikus párost alkot! Együttműködésük eredményeként a legfinomabb kenyereket tudja megsütni! A két készüléket most együtt érdemes megvásárolni!

  • Termék megnevezéseMT12 + Ankarsrum Assistent akciós csomag
502 997 Ft
542 997 Ft helyett
Kosárba teszem!
EGYÜTT OLCSÓBB! TAKARÍTSON MEG 40.000 FORINTOT!
MT12 gabona malom + Ankarsrum Assistent dagasztógép csomag - Elektromos malmok

Ha igazán komolyan gondolja! A legnagyobb teljesítményű otthoni gabona malom és a legjobb dagasztógép együtt akciós áron!

 

Az MT-12 gabona malom az otthoni malmok csúcsa!

Az elegáns készülék bármilyen gabonából tökéletes minőségű lisztet készít Önnek illetve a családjának. Az egyedi megmunkálású natúr gránitkövek keményebbek az acélnál, önélezők és hosszú évekig, évtizedekig problémamentesen őrölnek. Az MT-12 malom a természetesség és a teljesítmény jegyében készült, teljesítménye elég egy nagy háztartás igényeinek kielégítésére, sőt még annál is többetre képes! Ha a legnagyobb teljesítményű Saltzburgi Malmot keresi, akkor az MT-12 az Ön választása! Készítsen kenyeret, pizzatésztát, vagy éppen süteményeket, az MT-12 gabona malom mindig segítségére lesz!

 

Az Ankarsrum Assistent robotgépek forradalmi áttörést jelentenek a dagasztógépek között. 

Ha gyakran süt, ha teljes kiörlésű tésztát nagyobb mennyiségben szeretne dagasztani, akkor ennél a készüléknél jobbat nem talál! A tészta nem tapad fel a készülékre, gyors és rendkívül halk működése megkönnyíti a konyhai munkát.  Az Ankarsrum Assitent dagasztógép kiemelkedő ár-érték aránnyal bír, minden alkatrésze a terhelhetőség és megbízhatóság szempontjai szerint készültek. Dagasztógép és konyhai ropbotgép is egyben: a magas minőségű kiegészítőkkel további konyhai feladatok elvégzésében is segítségükre, legyen az paradicsompüré készítés, húsdarálás, narancs facsarás vagy éppen tészta készítés. 

Várárolja meg a malmok királynőjét és a dagasztógép specialistát együtt, így az ára is kedvezőbb!

  

FONTOS!

RENDELÉSÉBEN, KÉRJÜK  JELÖLJE MEG A MEGJEGYZÉS ROVATBAN, HOGY MILYEN SZÍNŰ ANKARSRUM KÉSZÜLÉKET SZERETNE!

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink