FB pixel
Vissza
MT-5: A malmok Királynője

MT-5: A malmok Királynője

299 999 Ft
 • Kő anyaga: természetes gránit
 • Magasság: 380 mm
 • Malomtest átmérője: 180 mm
 • Súly: 9 kg
 • Malomkő átmérője: 90 mm
 • Malomkövek fordulatszáma: 1200 U/perc
 • Finom őrlési teljesítmény: 90 - 110 gr/perc
 • Durva őrlési teljesítmény: 130 -140 gr/perc
 • Őrlési finomság állítása: fokozatmentes
 • Őrlési mechanizmus: rugalmas
 • Garancia: 2 év magánszemélyeknek, 1 év vállalkozások számára
Malom anyaga
tömör bükkfa
Külső felületkezelés
természetes méhviasz
Motor teljesítmény
360 W
Malomkő anyaga
natúr gránit

HA A LEGJOBB HÁZIMALMOT KERESI, VÁLASSZA AZ MT 5-ÖT!

MARADANDÓ, ELEGÁNS ÉS VONZÓ

Több mint 40 éve ez a malom jelenti az eleganciát és az időtlenséget. Külseje nem változott, műszaki tartalma azonban folyamatosan korszerűsödik.

Használói, illetve a szakemberek „a malmok Királynője” illetve „a malmok Mercedes-e” jelzővel illetik ezt a kiváló malmot, és nem véletlenül. Talán ez az egyetlen olyan malom a világon, amely már több generáció óta hibamentesen működik és megőrzi értékeit és minőségét, valamint folyamatosan kiemelkedő minőségű lisztet biztosít.

MODERN TECHNIKA ÉS HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEK ÖTVÖZETE

A Salzburgi Malmok tradicionálisan egyesítik a legmodernebb technikát és a hagyományos értékeket. Bár sok minden változott a malomgyártás területén az MT-5 fejlesztése óta - új, szintetikus anyagok jelentek meg és az őrlőmechanizmus is változott-, de ez a modell még ma is kiemelkedő a házi malmok piacán. Ennek legfőbb oka, hogy rendkívül strapabíró, másrészt a lehető legtermészetesebb módon és anyagokból készül. Az őrlőkamra és a lisztkiömlő külső borítása acél, a belső borításuk tömör bükkfa. Így a gabona a feldolgozás során garantáltan csak természetes anyagokkal találkozik.

 

TERMÉSZETES GRÁNIT KŐ

Az emberiség a kezdetek óta természetes követ használ a gabona megőrlésére. A bányászott gránit kő felülete simább, ezért finomabb és homogénebb őrlést eredményez. Minden egyes malmokba épített gránit kőpár teljesen egyedülálló! A malomköveket egyenként kézzel készítik, majd alakítják egymáshoz. A gránit malomkő rendkívül hosszú élettartamúnak bizonyult, legfőbb jellemzője a kiváló kopásállóság, keményebb sok acélfajtánál is. Azonban igazi előnyük, hogy még hosszú évtizedek után is felújíthatóak és ezután ugyanolyan kiváló őrlési tulajdonsággal rendelkeznek, mint újkorukba.

 

 

EGYSZERŰSÉG ÉS KÉNYELEM

Használata a mindennapokban rendkívül egyszerű. Az egykezes őrlési finomság beállító kar egyszerűsíti a kívánt lisztfinomság beállítását, míg a malomtest egykezes nyitása lehetővé teszi a gyors és könnyű tisztítást.

 

MT-5 malom: elegancia, időtlenség, tökéletes minőségű liszt!

 

Tekintse meg a Salzburgi Malom Manufaktúra videóját az MT-5-ös modellről:

 

 

 

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink