FB pixel
Vissza
MT-12: Az otthoni malmok csúcsa

MT-12: Az otthoni malmok csúcsa

409 999 Ft
  • Kő anyaga: természetes gránit
  • Magasság: 430 mm
  • Malomtest átmérője: 210 mm
  • Malomkő átmérője: 105 mm
  • Súly: 12.5 kg
  • Malomkövek fordulatszáma: 1250/perc
  • Finom őrlési teljesítmény: 200 gr/perc
  • Őrlési mechanizmus: rugalmas
  • Garancia: 2 év magánszemélyeknek. Cégeknek 1 év jótállás.
Malom anyaga
tömör bükkfa
Külső felületkezelés
természetes méhviasz
Motor teljesítmény
550 W
Malom anyaga
natúr gránit

KIVÁLÓ LISZTMINŐSÉG NAGY MENNYISÉGBEN, GYORSAN

Ha igazán magas elvárásai vannak, akkor az MT-12 malom lesz az Ön partnere a legkitűnőbb minőségű liszt előállításában! A nagyteljesítményű 550 wattos motor gyorsabb, professzionálisabb működést eredményez, mely ideális, ha gyorsan, nagyobb mennyiségű lisztre van szüksége.

Az MT-12 rövid idő alatt megőrli az egész család liszt mennyiségét (tönkölybúza, búza, rozs, zab, stb.), de a nagyteljesítményű motor tökéletes társa lesz akkor is, ha keményebb magokat szeretne nagy mennyiségben őrölni (pl. kukorica, szójabab, stb.).

 

TERMÉSZETES ANYAGOK

Mint minden malom az MT sorozatban, az MT-12 is csak természetes anyagok felhasználásával készült. A tömör bükkfából készült, kezeletlen belső kamra biztosítja, hogy a liszt csak természetes anyaggal érintkezik, megőrizve annak minden értékes összetevőjét. A tömör bükkfa malomházat természetes méhviasszal kezelik, mely segít hosszú időre megőrizni a készülék eredeti állapotát.

 

EXTRA MÉRETŰ NATÚR GRÁNIT ŐRLŐKŐ

Minden egyes MT-12 malomba épített gránit kőpár teljesen egyedülálló és extra méretű! A malomköveket egyenként kézzel készítik, majd alakítják egymáshoz. A gránit malomkő rendkívül hosszú élettartamú, legfőbb jellemzője a kiváló kopásállóság, keményebb sok acélfajtánál is. Azonban igazi előnyük, hogy még hosszú évtizedek után is felújíthatóak és ezután ugyanolyan kiváló őrlési tulajdonsággal rendelkeznek, mint újkorukba. Az MT-12 malom megnövelt méretű őrlőköve jól kiegészíti a nagyteljesítményű motor erejét, így ön gyorsan nagy mennyiségben jut a legkiválóbb minőségű liszthez. A kiemelkedő teljesítményű készülék, egy rendkívül bonyolult eljárás alatt nyeri el nagyfokú ellenállását a magas hőmérséklet különbségekkel szemben.

 

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ, 550 WATTOS MOTOR

A nagy teljesítményű ipari motor, a legoptimálisabban méretezett, nagy átmérőjű natúr gránit malomkővel kíméletes őrlést biztosít, így garantálva, hogy a liszt nem melegszik túl és nem veszíti el értékes alkotóelemeit. A beépített hővédelem garantálja, hogy a motor hosszabb használat során sem melegedhet túl.

 

MT-12 malom, ha a legjobb otthoni malmot keresi!

 

 

Próbálja ki ezeket is!Ajánlott termékeink