FB pixel

Rólunk

A saját kenyérrel kezdődött minden. Egy olyan család voltunk, aki szeretett volna egészségesen táplálkozni, és amit lehet - a mai körülmények között - magunknak készíteni. Így jött a frissen préselt gyümölcslé, a saját főzésű lekvár, a frissen préselt müzli, a saját aszalványok, majd a saját liszt és a kovászos kenyér. A hobbiból életforma lett, majd pedig hivatás. Végül megszületett a NaturProjekt, azzal a céllal, hogy szüleink, nagyszüleink értékes konyhai hagyományai újra a mindennapjaink részévé válhassanak, mindezt a mai kor embere számára is szerethető módon. A sütés folyamata, a tiszta alapanyagok, az otthoni illatok egyszerre táplálják a testet és a lelket, és teremtenek értéket és családi tradíciót mindannyiunk számára.

Küldetésünk, hogy olyan konyhai eszközöket, készülékeket, kiegészítőket és új-régi szemléletet adjunk a mai háziasszonyoknak, melyek segítségével könnyedén és örömmel készíthetnek kenyeret, egészséges ételeket és italokat. Akár pár percnyi előkészület is elég ahhoz, hogy az asztalra tiszta víz, ropogós teljes kiőrlésű kenyér kerüljön zamatos házi lekvárral vagy egy tányér frissen préselt müzli saját aszalványokkal, egy pohár tápláló, frissen préselt gyümölcslével.

A mai világban csak az otthon készített ételekről tudhatjuk biztosan, hogy miből készült és mit tartalmaz. A magunk által készített ételekbe - legyen szó kenyérről, péksüteményről, vagy bármiről - belekerül törődésünk, szeretetünk. Így az valóban éltet és táplál. A NaturProjekt küldetése, hogy az általa forgalmazott legkiválóbb készülékekkel eljuttassák a családokba az egészséges táplálkozást úgy, hogy egyszerre ötvözik a modernitást és a tradíciót.

Ha valóban a legjobbat keresi, nincs szüksége sok tucat hasonlónak tűnő eszköz közül választani. Mi már megtettük Ön helyett. Csak olyan készülékeket és alapanyagokat valamint kiegészítőket kínálunk Önnek, melyeket mi is használunk saját családi konyhánkban, és melyek számos nemzetközi független teszten szerepeltek elsöprő sikerrel, kiemelkedő minőségüknek, megbízhatóságuknak és könnyű kezelésüknek köszönhetően.

Kezdje el Ön is velünk egy életen át tartó Natur Projektjét!