FB pixel

Referenciák

"A Salzburger malom tanműhelyünk egyik kiemelt, oktatást szolgáló berendezése. A malom használatának, az őrlés technikájának, a friss lisztek megismerése minden péktanuló első, ugyanakkor meghatározó élménye kell, hogy legyen. Azt hiszem, hogy a köves malomban őrölt gabona mostantól pótolhatatlan alapanyag lesz tanműhelyünkben." Bíró Csaba - Látássérültek Szakiskolájában működő pék tanműhely alapítója, a Boldog Briós blog írója
"A Salzburgi malmunkban őrölt lisztet használva a kovászos kenyerek íze intenzívebb lesz, a héj barnább és ropogósabb." Fekete Gergő - Artizán Pékség
"Ankarsrum dagasztógépről: Annak idelyén el határoztam vagy ilyen vagy semilyen. Az én gépem 15 éves és tökéletesen működik. Pekka névre hallgat, és nagyon szeretem! Az alkatrészek minősége, a motor teljesítménye és az áttéte, ez számít főleg. Külön kiemelendő a kar ami az üst oldaláról szedi le a tésztát." Béres Gyula - "A nagyi kovászos kenyere" facebook csoport alapítója, házipék
"Már jó pár éve használjuk a Tőletek vásárolt köves malmot ipari felhasználásban mind a mi mind a vevőink legnagyobb megelégedésére. A malom által készített liszt nagyon jó minőségű, és a gép is megbízhatóan működik napi több órán keresztül. Ezúton köszönöm meg Nektek a hatékony segítséget a beszerzéshez." Nick Mátyás - a Sváb Pékség tulajdonosa
"A kovászos kenyérnek sok titka van. Az egyik, a lisztminőségen túl az őrlés. Az MT-18-as malmommal olyanra őrlöm a gabonát, amilyenre szeretném. Nemcsak az ízek intenzívebbek, de a kovászom is erősebb." Nagy Károly - orvos, a Kenyérlelke Fesztivál 2016 fehér/félbarna kategória győztese, Doktor & Pék kézműves pékség tulajdonosa
"A szakma pék részét Németországban tanultam, ahol mestereim maguk őrölték a lisztet. Számunkra nem is volt kérdés, hogy a kemencében sütött kenyereinkbe frissen őrölt lisztet tegyünk. Lényeges a különbség ízben, illatban, állagban." Bucsek András - Tummerer Pincészet Noszvaj, mesterszakács, MT-18 malom tulajdonos
Már több éve az Ankarsrumot használom dagasztáshoz. Volt jópár gépem, most is van egy OBH Nordica tálas mixerem, de az Ankarsrum felül múlja mindenben. Nagyon szép struktúrájú könnyű, levegős tésztát dagaszt rövid idő alatt, a kiegészítő habverővel pedig szuper habot,tejszínt verhetünk és pillekönnyű piskótát , krémet készíthetünk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a gépet, ha vásárlás előtt áll, bár tudom, hogy nem olcsó, de itt is igaz a mondás: miszerint az olcsó néha drágább. Az én gépem már tíz éves, szépen teszi a dolgát ahogy kell, jó pár száz kenyeret készítettem már vele, de szerelőt még nem látott. Egy tökéletes, megbízható masina! Gulyásné Adrienn - házipék, Ankarsrum tulajdonos
"Nálam minden egy Salzburgi MT-5-ös malommal kezdődött. Az őrlés csodás élmény, a langyos szemek tele vannak élettel. A kovász lényegesen erősebb, a kenyér finomabb a frissen őrölt liszt használatától." Zeliska Orsi - Péklány
"Nagyon szeretném megköszönni Nektek a kenyérsütő gépet, a családom először hitetlenkedve mosolygott rám az új ötlet miatt, de az első sütések óta már őszinték a mosolyok. Imádjuk a friss kenyér illatát a házban, a 4. nap után is ugyanolyan FRISS, JÓL SZELETELHETŐ ÉS ROPOGÓS a kenyér, amire már gyermekkorom óta nem volt példa. Köszönöm szépen Nektek!" Magyari Szilvia - Panasonic kenyérsütőgép tulajdonos
"A Salzburgi gabonamalom használata egyszerű volt, tényleg nem kellett hozzá semmi különleges képesség. Fél kg gabonát kb. 1 perc alatt őrölt meg. Nagyon jó érzés volt látni, ahogy kipereg a liszt, a legmeglepőbb nekem az volt, hogy langyos, puha volt az őrlemény. A belőle készült kenyér és mézeskalács pedig isteni volt!" Bodon Judit, a No Salty dietetikusa az MT-5 malomról
"Az újabb nagy kedvenc, Emile Henry kenyérsütő. Még nem a legszebbek a kenyereim, de isteni finom. A recepteket, amit leírt mellé mind finom. Van bagettsütőm, és zsemle sütőm is, mind szeretem, szerintem rövidebb idő alatt sül meg minden. Ezeket is jószívvel ajánlom mindenkinek. Csúcs minőségűek." Kelemen Margit - egy hűséges, visszatérő vásárlónk