Vissza

Kizárólag a frissen őrölt liszt tartalmazza a gabona minden vitális erejét! A Salzburgi malmokkal őrölt liszt valóban teljes kiőrlésű: tartalmazza a gabona minden értékes részét - a korpát, a csírát és a magbelsőt. 

Olasz pizza

A Natur Projekt elkészítési javaslata:201701/shutterstock_145189987_pizza_jpg5.jpg

Dagasztás: Ankarsrum Original dagasztógépben

 

Sütés: hagyományos sütőben

  • 450 g fehér liszt
  • 2 teáskanál só
  • 1 evőkanál morzsolt szárított oregánó
  • 4 EK olívaolaj
  • 240 ml víz
  • 1 csomag szárított élesztő

 

100 ml kézmeleg vízben oldjuk fel az élesztőt. Az összes hozzávalót tegyük az Ankarsrum Assistent Original dagasztó táljába és dagasszuk meg a tésztát 4-6 perc alatt. Ezután hagyjuk a tésztát érni 40 percig letakarva szobahőmérsékleten.

Ezt követően lisztezett felületen nyújtsuk ki a tésztát kör alakúra, kb. 1 cm vastagra. Ízesítsük a kívánt feltétekkel, majd kb. 20 perc alatt süssük meg sütőben, 200 fokon. Jó étvágyat hozzá!