Kizárólag a frissen őrölt liszt tartalmazza a gabona minden vitális erejét! A Salzburgi malmokkal őrölt liszt valóban teljes kiőrlésű: tartalmazza a gabona minden értékes részét - a korpát, a csírát és a magbelsőt. 

Őrlési finomság

Őrlési finomság beállítása

 

Tudta Ön, hogy a megfelelő finomságú liszt őrlésének legfontosabb kritériuma az őrlési finomság helyes és pontos beállítása?

A Salzburgi malmok egyszerű, ám rendkívül robosztus, strapabíró finomság állítójának köszönhetően, ez a munkafolyamat könnyen, akár egy kézzel is elvégezhető.

A kívánt őrlési finomság fokozatmentesen állítható, akár működés közben is.

Ismerje meg az egyes liszt típusokat és az őrlési finomságok jellemzőit, a szitálás lényegét.

Egy tökéletes technológiai fejlesztés biztosítja, hogy a malomkövek pontosan, egyenletesen illeszkedve, egymással mindig párhuzamos pozícióban maradnak az őrlés közben, és ez a malom teljes élettartama alatt sem változik. Ennek köszönhetően az őrölt liszt finomsága a beállított értéknek megfelelően egyenletes, valamint a kövek nem ütődnek folyamatosan egymáshoz, ezáltal élettartamuk jelentősen meghosszabbodik.

Ez lett a Salzburgi malmok „finomliszt garanciája”, mely több évtizedes használat után sem változik. Már több mint 30 éve bizonyít!