Termékeink

Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.
Emile Henry kerámia baguette sütőforma (krémszínű)
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
Az MT-18 professzionális malom igazi erőssége a több órás üzemeltethetőség, így alkalmas nagy mennyiségű gabona gyors megőrlésére. Ideális választás olyan pékségeknek, cukrászdáknak, akik a legjobb minőségű alapanyagokat keresik.
MT-18: A profi
MT-18: A profi
MT-18 professzionális elektromos malom
Professzionális malmok
749,999 Ft
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
Az Assistent Original készülék könnyű kezelhetőségének, számos funkciójának és a magas minőségét is alátámasztó 7 év gyártói garanciájának köszönhetően lett olyan hamar közkedvelt egész Európában.
ANKARSRUM Assistent Original AKM6230GW csillogó fehér
Az AM-3 igazi kisipari malom, a lehető legmagasabb hatásfokkal. Folyamatos üzemeltetés mellett az elérhető legjobb minőségű liszt előállítására alkalmas, 40 kg töltési mennyiséggel. Mindemellett rendkívül könnyedén és biztonságosan őröl.
AM-3: A pékek kedvence
AM-3: A pékek kedvence
AM-3: Professzionális kisipari malom
Professzionális malmok
 
33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
Panasonic SD ZB2512
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
Az Assistent Original készülék könnyű kezelhetőségének, számos funkciójának és a magas minőségét is alátámasztó 5 év gyártói garanciájának köszönhetően lett olyan hamar közkedvelt egész Európában.
ANKARSRUM Assistent Original AKM6230PG világos zöld