Ibili trokser

Trokser vagy habkártya

Az Ibili trokser vagy habkártyával könnyen válhat igazi profivá!

  • Méretek15 x 7,5 cm
  • Termék megnevezéseIbili trokser
  • Ibili trokser-Ibili_Trokser_1_738100_1488194167.jpg
Ibili trokser - Kiegészítők sütéshez

Trokser: profi eszköz profiknak

 

Rozsdamentes pengével és műanyag fogantyúval ellátott trokser más nevén kaparó vagy habkártya, méretei: 15 x 7,5 cm.

Kenyértészta formázásához fantasztikus eszköz! Segítségével adagolhatjuk, kiszedhetjük a habokat, krémeket, elsimíthatjuk tortáinkat, tisztíthatjuk edényeinket, üstjeinket, sütőlemezeinket. 

 

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket otthoni és professzionális használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel.

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

A Salzburgi Pelyhesítő mindamellett, hogy kizárólag természetes anyagokból készül, szabadalmazatott préselő szerkezetének köszönhetően a legkíméletesebben és leggyorsabban préseli a gabonát, hogy Ön a legfinomabb müzlit fogyaszthassa minden reggel.
Salzburgi pelyhesítő
A kenyér formája és a kelesztés minősége nagyban függ a kelesztő formától. A tészta kelesztését érdemes ebben a Németországban készült, nádból hajlított formában végezni. Így Ön nemcsak szép formájú, de szellős kenyeret kap.
Kelesztő forma kerek 1 kg
Kelesztő forma kerek 1 kg
Kelesztő forma kerek 1 kg
Kiegészítők sütéshez
7,499 Ft