Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)

Az Emile Henry kenyérsütő- és baguette formák egyesítik mindazt a tudást, szenvedélyt, és funkcionalitást, ami a cég több mint 150 éves múltját jellemzi.

 • Termék megnevezéseEmile Henry kenyér sütő forma (burgundi vörös)
 • AnyagaHR Ceramic®
 • Méretek24x15x12,5 cm
 • Súly1.5 kg
 • Színválasztékantracit szürke, burgundi vörös, krémszínű
 • Mosogatógépben moshatóIgen
 • Gyártási helyFranciaország
 • Garancia10 év
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_2__1493128790.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_4__1493128793.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_5__1493128794.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_7__1493128797.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_8__1493128798.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_9__1493128800.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_10__1493128802.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_1493128803.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_loaf_natur_projekt_3__1493128882.jpg
 • Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös)-Emile_Henry_bread_cloche_natur_projekt_2__1493133530.jpg
Emile Henry kerámia kenyérsütő forma (burgundi vörös) - Emile Henry kerámia kenyérsütő formák

Szépség és minőség - Emile Henry

Az Emile Henry kerámia kenyérsütő formában bármilyen otthoni, kézműves formakenyeret elkészíthet (rozskenyér, szendvicskenyér, gluténmentes, stb.) ropogós héjjal és belül puha bélzettel. A hőálló kerámia és a domború fedő ideális páratartalmat biztosít a sütés során, így Ön tökéletes kenyeret tud sütni. A sütő alján és a fedőn lévő lyukak a tészta kelését, növekedését, és ropogós héj kialakulását segítik. A sütő alsó részén lévő bemélyedések megakadályozzák, hogy a tészta beleragadását a formába. A fedőn lévő fogantyúk megkönnyítik a kezelést.  Az Emile Henry kerámia eszközök különösen erős, ellenálló felülettel rendelkeznek, karcolás- és kopásállók, az ütődéstől nem pattan le a szélük.

 

 

 

Emile Henry kerámia kenyérsütő forma – belül puha, kívül ropogós, igazi házi kenyerek!

 

Az Emile Henry kerámia sütőedények 1850 óta készülnek Franciaországban, magas hőfokon kiégetett burgundiai agyagból. A természetes agyag felülmúlhatatlan a hővezetésben és a hő megtartásban. Az Emile Henry kerámia edények egy nagyon szigorú folyamat során készülnek és az így gyártott eszközök erősek és tartsak, megbízható segítség a mindennapi sütésben, főzésben.

Ellenálló a fizikai behatásokkal szemben

A mindennapos használat során, számtalan sérülésveszélynek vannak kitéve az edények. Az Emile Henry eszközök különösen ellenállók a fizikai behatásokkal szemben, éttermek is használják!

Ellenálló a hőmérsékletingadozásokkal szemben

Az Emile Henry kerámia edényeket betehetjük közvetlenül a mélyhűtőből a sütőbe (-20 °C - +270 °C) minden károsodás nélkül.

Színtartás

A meleg, a mosogatógép vagy éles eszközök fakíthatják a termékek színét. Az Emile Henry termékek bevonata különösen ellenálló akár a mosogatógéppel-, akár a legagresszívabb tisztítószerekkel szemben is.

Garancia

Büszkék vagyunk rá, hogy kimagaslóan magas minőségű kerámia termékeket ajánlhatunk Önnek, melyek előállításuk során, szigorú minőségbiztosítási ellenőrzésen estek át. A termékek és a gyártás minden paramétere lehetővé teszi, hogy 10 év garanciát biztosítsunk minden Emile Henry termékre. Ez a kimagasló garanciaidő normál, otthoni használat körülményei között-, az összes kezelési útmutatást betartva minden gyártási-, és minőségi problémára vonatkozik.

A kézi gyártásból fakadóan, kisebb eltérések előfordulhatnak a kidolgozásban, ezek azonban semmilyen módon nem befolyásolják a minőséget, vagy a használati értéket.

 

Így készül a belül puha, kívül ropogós kenyér az Emile Henry kenyér sütő formában:

 

Emile Henry – 1850 óta egyet jelent a kiemelkedő minőségű kerámia edényekkel. A világ több mint 50 országában hivatásos szakácsok és otthonsütők egyaránt nagyra értékelik az Emile Henry eszközök formáját, színeit, egyszerű és mégis végletekig kidolgozott részleteit, és nem utolsósorban a bennük készült ételeket. Az egyes edények nem csak küllemükben, és az elért sütési-főzési eredményben elsőrangúak, de kimondottan könnyű és élvezetes a használatuk. Anyaguk rendkívül ellenálló, tisztíthatjuk mosogatógépben, használhatjuk mikrohullámú sütőben, szélsőséges hőmérsékleti körülmények között.

 

Nézze meg ezeket is!Ajánlott termékeink

33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
Panasonic SD ZB2512
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
299,999 Ft