Ezt gondolják rólunk és termékeinkről

Vásárlóink írták

  • dr. Hárs Titanilla, MT-5 házimalom tulajdonos: „Fantasztikus érzés tudni, hogy a kenyerünk frissen őrölt bio lisztből készül és semmilyen adalékanyag nem kerül bele.”
  • Sándor Piroska, MAX házimalom tulajdonos: „A frissen őrölt liszt illatáról a gyermekkorom jut eszembe, amikor a malomba jártunk az anyukámmal. Csodálatos, hogy minden nap ezt újra meg újra átélhetem otthon, és gyermekeimnek is tovább adhatom a házi őrlés és kenyérsütés hagyományát.”
  • Zeliska Orsolya, MT-5 házimalom tulajdonos: „Sosem gondoltam, hogy a lisztőrlés ilyen gyors és kényelmes lehet. Amióta megvan a Salzburgi házimalmunk, szinte minden nap sütünk kenyeret a frissen őrölt lisztből. Nemcsak hogy a hobbimmá vált a kenyérsütés, de biztos vagyok benne, hogy családom így sokkal egészségesebb életet él, hiszen minden nap friss teljes kiőrlésű kenyér kerül az asztalra.”
  • Molnár Edina: „Két hete vettem részt a Natur Projekt kenyérsütő tanfolyamán, és mindenkinek csak ajánlani tudom a kurzust! Nemcsak azért, mert hasznos információkat tudtam meg a teljes kiőrlésű liszt előnyeiről, de azóta 2 naponta fantasztikus kenyereket sütök. Pont azokat a kis trükköket mutatták meg és magyarázták el, ami miatt korábban nem sikerült a sütés. Azóta rendeltem már kelesztő tálat a sütéshez, a következő lépés pedig egy malom lesz!”
  • Magyari Szilvia, Panasonic kenyérsütőgép tulajdonos: „Nagyon szeretném megköszönni Nektek a kenyérsütő gépet, a családom először hitetlenkedve mosolygott rám az új ötlet miatt, de az első sütések óta már őszinték a mosolyok. Imádjuk a friss kenyér illatát a házban, a 4. nap után is ugyanolyan FRISS, JÓL SZELETELHETŐ ÉS ROPOGÓS a kenyér, amire már gyermekkorom óta nem volt példa. Köszönöm szépen Nektek!!!”

Partnereink mondták

Bornai Bettina, a Born 2 Bio organikus kávézó és bolt baristája:

"Azért választottuk a Vegan Star-t, mert tökéletesen illeszkedik a Born 2 Bio szemléletéhez. Fontos számunkra, hogy megőrizzük bio kávéink tiszta ízét. A gépen található bio program a kedvencünk, amivel a növényi tejeinkben még több vitamint tudunk megőrizni."

Az organikus kávézóról itt tudhattok meg többet.

 

Bodon Judit, a NoSalty Dietetikusa az MT-5 házimalomról:

„A Salzburgi gabonamalom használata egyszerű volt, tényleg nem kellett hozzá semmi különleges képesség. Őrléskor a malomnak erős hangja van, de fél kg gabonát kb. 1 perc alatt őrölt meg, úgyhogy nem igazán zavaró. Nagyon jó érzés volt látni, ahogy kipereg a liszt, a legmeglepőbb nekem az volt, hogy langyos, puha volt az őrlemény. A belőle készült kenyér és mézeskalács pedig isteni volt!”

A teljes cikkért kattintson ide.

 

Meretei Kata, CleanSanity alapítója a Vegan Star növényi tejkészítőről:

„A Cleansanity azért választotta a Vegan Star-t, mert tökéletesen illeszkedik az értékrendbe, amit képvisel. Adalékanyag-mentes, saját magunk által készített ételeket hozhatunk létre. Könnyű vele a munka és nem igényel sok alapanyagot sem.„

A Cleansanity oldalának megtekintéséhez kattintson ide.

 

Bodon Judit, a NoSalty Dietetikusa a Vegan Starról:

„Én korábban ilyen típusú gépet még sosem használtam, örömmel tapasztaltam, hogy milyen egyszerű a gép használata, és a bekészítésen, szűrésen és a mosogatáson kívül más dolgom nem nagyon volt. Ajánlom mindenkinek, aki napi szinten fogyaszt növényi tejeket!”

A teljes cikkért kattintson ide.

Média megjelenések

Benne voltunk a TV2 Testőr című műsorában

https://www.youtube.com/channel/UC-M9JTejqLeqxtb8zTUoxRw

 

A No Salty tesztelte az MT-5 házimalmunkat

http://www.nosalty.hu/ajanlo/hazi-malmot-teszteltunk-nagyon-tetszett

 

Rendszeres vélemények és beszámolók a Vegan Starról a Cleansanity-től

https://www.facebook.com/cleansanityhu/?fref=ts

 

A No Salty tesztelte a Vegan Star növényi tejkészítő gépünket

http://www.nosalty.hu/ajanlo/keszits-egyszeruen-novenyi-tejet-otthon-te

 

A Fitt.info 2016 tavaszi számában is megjelentünk.

A cikk itt olvasható.