A Salzburgi manufaktúráról

45 év szakértelme

A mai napig családi vállalkozásként üzemelő Salzburgi Malom Manufaktúra közel 45 év tapasztalatával gyártja kiváló minőségű házimalmait és pelyhesítőit.

A természetes alapanyagok tisztelete, illetve a mérnöki zsenialitás keltette életre ezeket a csodálatos készülékeket. Minden egyes malom remekmű! Nemcsak mert minden egyes eleme természetes anyagból készül, hanem mert használatuk rendkívül modern és mai: pillanatok alatt készíti el legalapvetőbb élelmiszerünket, a friss és teljes kiőrlésű lisztet.

 

Tökéletes lisztminőség a lehető legtermészetesebben

A tökéletes minőségű őrlést az egyedileg készített természetes gránit malomkövek teszik lehetővé, melyek roncsolás helyett finoman és egyenletesen őrlik a gabonát. Ennek köszönhetően a liszt megőrzi minden értékes tápanyagát. Tudjon meg többet a természetes gránitkőről!

A folyamatos fejlesztéseknek és a legkiválóbb alapanyagoknak köszönhetően a Salzburgi Manufaktúra malmai folyamatos dínyertesek az európai teszteken. A termékek kizárólag természetes anyagokból készülnek: a fa malomház gránitköves malomkövet rejt, a többi alkatrész pedig fém. A malomházat természetes méhviasszal kezelik. Ismerje meg jobban a malomházat és a motort.

 

Minden igényt kielégít

Kisebb háztartásba, netán nagy családi igényekhez vagy professzionális felhasználásra keres házi malmot? Kényelmes megoldásban gondolkodik vagy inkább a teljesen természetes dolgokat kedveli? Nemcsak saját lisztet, de frissen préselt müzlit vagy saját növényi tejet szeretne? Kiváló minőségű kelesztőtálat és szitát keres? A Natur Projekt holnapján a lehető legnagyobb választékban találja meg a Salzburgi Malom Manufaktúra termékeit!