Házi malmok

Érték és hagyomány

Aki maga süti kenyerét – akár géppel akár kézzel -, az tudja micsoda érték a frissen illatozó ropogós kenyér. Egészen más érzés reggel felszeletelni és a család asztalára tenni saját remekművünket. Nemcsak a mindennapi legalapvetőbb élelmiszerünket adjuk ezzel szeretteinknek, de egy életre szóló útravalót is!

Az igazi teljes kiőrlésű kenyér

Kiváló alapanyagok nélkül nincs jó házi kenyér. A házimalomban őrölt friss liszt valóban teljes kiőrlésű, ugyanis tartalmazza a gabona minden értékes részét (csíra, korpa, magbelső) olyan formában, ahogy az a szervezetünknek a legjobb. A friss őrlésnek köszönhetően a liszt tartalmazza a gabona minden vitális részet és vitaminjait, melyek pár órával az őrlés után már bomlásnak indulnak. Az ipari kezelésen átesett bolti lisztekhez képest a házimalommal őrölt friss teljes kiőrlésű liszt akár nyolcszor több rostot és értékes tápanyagot tartalmazhat. Ismerje meg jobban a gabonákat és a házimalom használat előnyeit! Ha Önnek igazán fontos az íz és az egészség, őröljön saját lisztet. 

Saját liszt pillanatok alatt

A Salzburgi Házimalmok segítségével pár perc alatt friss és egészséges teljes kiőrlésű lisztet kaphat, mely alapja lehet a legfinomabb kenyereknek, zsömlének, de akár egy finom pizza tésztának, vagy süteménynek is. Használja házimalmainkat minden nap, melyek a legkiválóbb minőségű lisztet őrlik Önnek a lehető legtermészetesebb módon! 

Kényelem és gyorsaság a mindennapokban

Sokan azt gondolják, hogy a házi kenyérsütés és lisztőrlés hosszadalmas és sok fáradsággal jár. Pedig ez nem igaz! A Salzburgi házimalmok segítségével kb. 4 perc alatt megőrölheti az egy kenyérhez szükséges lisztmennyiséget - kb. 500 g-ot. Az elektromos malmok segítségével ez a folyamat rendkívül kényelmes: Önnek nincs más dolga, mint a gabonát beönteni felül a malom garatjába és a liszt alul kipereg. Az MH-8-as kézimalom esetében a remek mérnökök nagy erőkart erősítettek a szerkezetre, így annak tekerése nem jár nagy erőkifejtéssel, nők is könnyen tekerhetik és ugyanolyan gyorsan készül el a liszt mint az elektromos malom használatával!

33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
Panasonic SD ZB2512
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
MAX: Minőség és dizájn
MAX: Minőség és dizájn
ÁTMENETI* KÉSZLETHIÁNY!
Elektromos malmok
220,000 Ft
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
299,999 Ft