Fizetési módok

A Natur Projekt termékeinek megrendelése esetén Önnek a következő fizetési lehetőségei vannak:

Utánvétes fizetés

Amennyiben Ön az utánvétes fizetési módot választja, úgy a termék vételárát és a szállítási díjat a futárnak kell kifizetnie a termék átvételekor. Utánvétes vásárlás esetén a munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket 48 órán belül szállítjuk ki Önnek. A hétvégi rendeléseket hétfőn áll módunkban feldolgozni, ezért azt a következő hét szerdáján szállítjuk ki Önnek.

Előre fizetés banki átutalással

Előre utalásos fizetéskor a termék vételárát és a szállítási díjat megrendelés visszaigazoló emailünk alapján kérjük elutalni a KH banknál vezetett, 10403112-50526781-65481002 számú bankszámla számra. A pénz beérkezését követően indítjuk a csomagot, ami 48 órán belül érkezik meg.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban biztonságos, bankkártyás fizetési módot is választhat. A kifizetett összeg pár órán belül megérkezik számlánkra, mi pedig a megvásárolt terméket 48 órán belül kiszállítjuk Önnek. A bankkártyás fizetés technikai hátterét a KH bank biztosítja. 

 

Fizetési feltételek

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó árak, tehát tartalmazzák a 27%-os általános forgalmi adót.

A házhozszállítás díja egységesen 1500 Ft.

 

Megrendelés menete

Miután Ön a kosárba tette és véglegesítette rendelését, egy visszaigazoló emailt kap rendeléséről.

Rendelésének státuszát nyomon követheti az emailben található linken, vagy holnapunkon nevével és jelszavával belépve a „korábbi rendeléseim” pont alatt.

A csomagot a rendelés leadásától számított 48 órán belül kapja kézhez, ha a rendelés leadása hétköznap 14 óra előtt történt. Amennyiben 14 óra után érkezett a megrendelés, úgy azt a megrendelés napjától számított 72 órán belül kapja meg. Hétvégi rendelés esetén a csomag várhatóan szerdán érkezik majd meg Önhöz.