Blog cikkeinkMinden ami szerintünk érdekes

02 Jan

A kézi dagasztás terápiás hatása

Mostanában azon kapom magam, hogy ha tehetem, egyre többet dagasztok kézzel. Rákaptam. Szeretem ahogy összeáll a tészta, ahogy minden erőmet, aktuális bánatomat-örömömet belegyömöszölöm a tésztába. Ha akarom püfölöm, ha akarom odavágom, ha akarom simogatom. Szeretem, hogy alkotok, mindig valami újat, mást. Csak egy biztos – hogy mindig finom...

Tovább
01 Jan

Tanulj meg kalácsot sütni. Könnyebb, mint gondolnád!

Nincs is finomabb egy illatozó foszlós fonott kalácsnál, egy bögre meleg kakaóval, vajjal és mézzel. Ha eddig azt gondoltad, hogy a fonott kalács elkészítése otthon komoly hozzáértést igényel, tévedsz. Nézd meg fotókkal illusztrált blog cikkünket, melyből egy alkalom után megtanulhatod a kalács sütés-fonás rejtelmeit.

Tovább
07 Dec

KCS - avagy a Dédi kakaós csigája

Minden családban megvannak azok a kedvenc receptek, melyeken felnőttünk, és amiket még szüleink is az ő szüleiktől tanultak. Nekünk ilyen a "KCS", a mi drága Dédink kakaós csigája. A recept és a kelt tészta mindig működik - ha gépben dagasztjuk is -, és reméljük a Dédi is jó sokáig velünk lesz még.

Tovább
20 Nov

Azért drága, mert jó!

Drága...milyen relatív fogalom. 200 000 Ft sok embernek nem sok egy okostelefonért vagy egy új televízióért. Akkor egy malomért, ami 24 év múlva is ugyanilyen malom lesz és az egész család egészségét szolgálja, miért lenne sok?

Tovább
13 Nov

Hogyan lett Natur Projekt a nevünk?

A névkeresés nehézségei csak a kezdet volt. És bizony több ügynökségnek is beletörtött a bicskája, mire elkészült az, amiről úgy éreztük hogy méltóan kifejezi amivel foglalkozunk.

Tovább
12 Nov

Kik vagyunk mi, a Natur Projekt?

Talán illendő egy blogot azzal a fontos dologgal indítani, hogy kik is vagyunk mi. Nemcsak mert ez afféle „kötelező elem”, hanem mert tényleg érdekes, hogyan jött létre a Natur Projekt, melyre sokáig vártunk, és melyet szívvel lélekkel működtetünk.

Tovább