Blog cikkeinkMinden ami szerintünk érdekes

11 Szep

A frissen préselt zöldség és gyümölcslevekről - mit használjunk?

Sokan tudják, hogy az otthon készített gyümölcslevek egészségesek és finomak. Mi kell hozzá? Jó egy gyümölcscentrifuga vagy van jobb megoldás is?

Tovább
01 Szep

Panasonic MJ-L500 lassú gyümölcsprés - Teszteltük!

Kivételes minőségű gyümölcs- és zöldséglevek, melyek frissek és sokkal jobbak, mint az előre csomagolt italok? Mit hasznájunk, ha két darab narnacsból szeretnénk egy egész pohár friss narancslevet nyerni? A lassú gyümölcsprés eljárás sok kellemes meglepetést tartogat, válasszunk hozzá a legjobb eszközt!

Tovább
28 Aug

Panasonic SD ZB2512 kenyérsütőgép - Teszteltük a legjobb kenyérsütőgépet!

Kezdődik az iskola, sok sok teendővel, gyakran rohanós reggelekkel. Ilyenkor még több dologra  szeretnénk figyelni: tápláló és finom szendvicseket szeretnénk adni gyermekeinknek reggelire vagy tízóraira, és az esti közös beszélgetéssel zajló vacsoráknak is fontos alapja a ropogós és egészséges...

Tovább
05 Júl

Vendégként érkezni, barátként távozni

Ennél találóbb szlogent ki sem lehetne találni. Tummerer Éváéknál 3 nap után tényleg úgy érezzük magunkat, mintha ezeréves barátok lennénk. Vidámság, humor, kiváló borok, fantasztikus kemencés ételek és frissen őrölt lisztből készült kenyerek várnak bennünket Noszvajon.

Tovább
24 Jún

Az a csodálatos Toszkána

Idén a sok teendő miatt pánikba esve, és az utolsó pillanatban találtuk ki, hogy mikor és hova menjünk nyaralni. Csütörtökön kitaláltuk, hogy Toszkána legyen az úti cél – hiszen Olaszországgal nem lehet hibázni - , pénteken szállást foglaltunk és rá egy hétre már be is költöztünk hangulatos kis Agriturismo...

Tovább
13 Máj

Ugyanaz az adalék a hazai kézműves pékeknél: a kenyér iránti szeretet és szenvedély!

Összegyűltek a hazai kézműves pékszakma nagyjai! Olvasd el beszámolónkat a Sirha 2016 Kreatív Pékfórum kerekasztal beszélgetésről. Gondolatok a kézműves pékszakma jövőjéről, jelenéről, lehetőségeiről, az alapanyagokról és az utánpótlás kérdéseiről.

Tovább
10 Ápr

Ezért süssétek otthon a kenyeret!

A minap bevásárlás során elmélyültem az egyik népszerű diszkont áruház friss péksége által sütött kenyerek látványában. Csak néztem, néztem milyen nagyok és puhák ezek a teljes kiőrlésű kenyerek. És nagyon boldog voltam hogy az enyémek nem ilyenek….ha érdekel miért, olvasd el cikkünket.

Tovább
15 Márc

Lemúriai csodakenyér

Folyamatosan kutatjuk magyar és külföldi oldalakon a legkiválóbb teljes kiőrlésű recepteket. Így bukkantunk rá a "Lemúriai" vagy más néven "Atlantisz csoda kenyereként" emlegetett receptre, melynek magas biorezonaciás szintje és összetevői gyógyító hatással bírnak.

Tovább
27 Feb

Rozs, a melegítő gabona

A rozs népszerű gabona, mert könnyen termeszthető és könnyű belőle kenyeret sütni. Magas rost-, és fehérje tartalma miatt kiválóan beilleszthető a diétába. Speciális tulajdonsága, hogy sok foszfort és magnéziumot tartalmaz, így fogyasztása téli időszakban kifejezetten jót tesz.

Tovább