A jó kenyér titka

Hagyomány

Nagyszüleink korában az otthoni kenyérsütés a mindennapok része volt. A kovász készítést, a dagasztást, és a kelesztést már kiskorban megtanulták a lányok, és a receptek anyáról leányra szálltak tovább. A kelt tészta-, és kalács illata az egész házat körbejárta, és friss kenyér sohasem került az asztalra megszentelés nélkül. Sokan gondolják, hogy napjainkban erre a csodálatos tevékenységre nincs elég idő. A Natur Projekt malmai és kenyérsütő gépe lehetővé teszi, hogy az Ön otthonát minden reggel friss kenyér illata töltse meg, és asztalára fáradság nélkül kerüljön ropogós kenyér, kifli vagy zsömle. A házi kenyérsütés nemcsak igazi kikapcsolódás és közös családi program lehet mostantól, de egyben művészet és hobbi is!

Mindennapi egészség

Táplálkozásunk legnagyobb részét a gabonák, és a belőlük készült ételek teszik ki. Szinte minden családi asztalon megtalálható reggeli, vagy vacsora során a kenyér, sőt egyes ebédre fogyasztott fogás mellé is illik egy-egy szelet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a mindennapi kenyerünk egészséges és adalékanyag mentes legyen. A bolti kenyerek esetében ellenőrizhetetlen, hogy milyen gabonából és lisztből, illetve milyen adalékanyagok hozzáadásával készítették el az adott pékárut. Őröljön házimalommal saját lisztet és süssön belőle kenyeret, és biztos lehet abban hogy az mindig friss, egészséges és adalékanyag mentes lesz.

A gyors és kényelmes kenyérsütés

A Salzburgi házimalmoknak és a cégünk által forgalmazott Panasonic kenyérsütőgépeknek köszönhetően a kenyérsütés folyamatból csak az élvezetes rész marad! Önnek nincs más dolga, mint pillanatok alatt megőrölni a gabonát, majd az így kapott friss lisztet és egyéb hozzávalókat bekészíteni a kenyérsütő gépbe. A gép pedig a kívánt időpontra elkészíti a kenyeret. Ha saját maga szeretné formázni kenyerét, kiflijét vagy zsömléjét, használhatja a gép dagasztó programját, ezt követően pedig a tésztát hagyományos sütőben vagy kemencében is megsütheti. A kenyérsütés hagyománya így az Ön konyhájában is a mindennapok részévé válhat, modern és kényelmes módon. 

33 különböző kenyér, tészta, lekvár és kompót program! Újdonságként pedig egyedül ebben a modellben kovász készítési-, és rusztikus kovászos kenyér sütési lehetőség! Külön mazsola- és élesztő adagoló, időzítési lehetőség, választható méret és héjszín.
Panasonic SD ZB2512
ÁTMENETI
KÉSZLETHIÁNY!
Az MT-5-öt méltán nevezik a malmok királynőjének. Természetes gránit köve kiváló minőségű lisztet biztosít, és akár több generáción át hibamentesen működik. Az MT-5 nemcsak mutatós darabja lehet a konyhának, de rendkívül egyszerű a használata is.
MT-5: A malmok Királynője
MT-5: A malmok Királynője
MT-5 elektromos malom
Elektromos malmok
299,999 Ft